Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Ανάκαμψη το 2014, μείωση της ανεργίας στο 10%

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Έχουμε αναφερθεί διεξοδικά στα 3+1 ιστορικά στοιχήματα αυτής της κυβέρνησης. Τη δημοσιονομική εξυγίανση, την ανάπτυξη, την καθημερινότητα του πολίτη και τη θεσμική αναδόμηση. Πρόθεση και αποφασιστικότητα φαίνεται να υπάρχει, μένει το να μετατρέπεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο σε πράξη και αποτέλεσμα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μήνυμα πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε ριζικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις με στόχο να αναστραφεί το κλίμα για τη χώρα μας στο εξωτερικό, να τεθούν οι βάσεις για την επαναδιαπραγμάτευση και να ξεκινήσει η αναπτυξιακή πορεία, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός εκτίμησε πως μέσα σε 4 χρόνια η ανεργία μπορεί να υποχωρήσει στο 10%, ότι είναι εφικτή η ανάκαμψη το 2014, ενώ έκανε λόγο για βήμα - βήμα, συνεχή, επαναδιαπραγμάτευση, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση σε όσους επιθυμούν την ρήξη με τους δανειστές.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι για πρώτη φορά τα τελευταία 38 χρόνια υπάρχει μια ουσιαστική προγραμματική σύγκλιση τριών κομμάτων με ορίζοντα τετραετίας και με ένα πρόγραμμα το οποίο χαρακτήρισε θαρραλέο, και στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, και των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών στην οικονομία, και στον τομέα των μεταρρυθμίσεων του πολιτικού και στον τομέα της ασφάλειας των πολιτών και της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63688888

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS