Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ελεύθερος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής που εγκατέλειψε τα θύματά του

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πέρα από την νομική τυπικότητα υπάρχει κι ο συμβολισμός. Η ασυνείδητη λογική ενός νεαρού δεν μπορεί να επιβραβεύεται επειδή τυπικά το έγκλημα θεωρείται εξ αμελείας. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος δεν αποτελεί λαϊκισμό αλλά απλά ορθολογισμό. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας στο Ναυτοδικείου Πειραιά ο 21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε τη μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο με τους περιοριστικούς όρους της χρηματικής εγγύησης 15 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα μηνιαίως.

Την ίδια ώρα σοβαρή αλλά σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μετά τον τραυματισμό τους από δίκυκλη μηχανή το πρωί της Πέμπτης στην Πατησίων. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=466779

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS