Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - 70 χρόνια στους εφοριακούς με τις βίλες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Φυσικά και πρόκειται για μια απόφαση ικανοποίησης για το λαϊκό αίσθημα αλλά η περιπτωσιολογία συχνά κρύβει τη λύση των προβλημάτων. Το παράνομο χρήμα πολιτικών προσώπων και κρατικών λειτουργών χρειάζεται ένα σύγχρονο πλαίσιο δομών και λειτουργιών, ώστε να υπάρχει διαρκής και εξονυχιστικός έλεγχος για κάθε απόφαση και για κάθε προσωπική κίνηση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Δικαιωμένη με το αποτέλεσμα της δίκης» δηλώνει η συνταξιούχος εφοριακός Αλ. Κυριακάκη, η οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί τους και κατήγγειλε τη δράση τους. Στα 28 εκατ. ευρώ η ζημιά του Δημοσίου. Την υπόθεση είχε φέρει στο φως το «'Eθνος της Κυριακής»

Κάθειρξη συνολικά εβδομήντα χρόνων επέβαλε χθες το Ε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε ομάδα επτά νυν και πρώην εφοριακών, τέσσερις εκ των οποίων είναι διευθυντές εφοριών, που κρίθηκαν ένοχοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρονται ότι προκάλεσαν στο Δημόσιο ζημιά που άγγιζε τα 28 εκατ. ευρώ!

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το «;Eθνος της Κυριακής», όταν τον περασμένο Ιανουάριο ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης είχε ξεκινήσει έρευνα εναντίον τους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αποκτήθηκαν νόμιμα, βίλες, ξενοδοχεία και off shore εταιρείες, που φέρονται να ανήκουν στους ίδιους και σε συγγενικά τους πρόσωπα ή όλος αυτός ο πλούτος είναι προϊόν διαφθοράς και χρηματισμού από συγκεκριμένες υποθέσεις, που έλεγξαν οι εμπλεκόμενοι εφοριακοί τα προηγούμενα χρόνια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63682607

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS