Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Σόιμπλε: το ελληνικό πρόγραμμα συνεχίζει να ισχύει

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αρχίζει να θυμίζει... ΣΥΡΙΖΑ ο Σόιμπλε! Κάνει όσες διαπιστώσεις επιβεβαιώνουν το αρχικό σκεπτικό του και αδιαφορεί για όλες τις υπόλοιπες. Μεταρρυθμίσεις σε μια κρατικιστική οικονομία κι ένα δυσλειτουργικό δημόσιο τομέα; Φυσικά! Αλλά ταυτόχρονα και στήριξη της αγοράς, της επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής συνοχής. Οι ετεροβαρείς συνταγές, έχουν όπως αποδεικνύεται και ετεροβαρή αποτελέσματα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Επώδυνα και ριζικά μέτρα προσαρμογής σε πολλούς τομείς» απαιτούνται για την Ελλάδα, όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συνδέοντας τις επόμενες αποφάσεις με την έκθεση που θα ετοιμάσει η τρόικα. Χαρακτηρίζει την Ελλάδα «εξαιρετική περίπτωση», ενώ διευκρινίζει ότι «το πρόγραμμα έχει αποφασιστεί και οι παράμετροι έχουν τεθεί και εξακολουθούν να ισχύουν».

Στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε ένα επιτυχημένο «κούρεμα» χρέους, ενώ αποφασίστηκε και δεύτερο πρόγραμμα για τη χώρα, τονίζει ο κ. Σόιμπλε, στην συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στην εφημερίδα "Reinische Post" και διευκρινίζει ότι η τρόικα θα πρέπει να εξετάσει σε ποιο βαθμό η Αθήνα προχώρησε στην εφαρμογή αυτού του προγράμματος. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=105519

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS