Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Την δράση πορτοφολάδων καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι των ΗΣΑΠ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εδώ η οργανωμένη δράση πορτοφολάδων έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο ασφαλές Ολυμπιακό Λονδίνο, στην Αθήνα της ελλιπέστατης φύλαξης, της αδιαφορίας και των κάθε είδους κυκλωμάτων δεν θα είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την δράση πορτοφολάδων στους Ηλεκτρικούς Σιδηροδρόμους κατήγγειλε την Παρασκευή η Ένωση Εργαζομένων των πρώην ΗΣΑΠ, η οποία κάλεσε τους επιβάτες να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή με τα προσωπικά τους αντικείμενα, όταν ταξιδεύουν με τους συρμούς του Ηλεκτρικού.

«Έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και με απύθμενο θράσος, οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων, οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου. Γι΄ αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων όσων χρησιμοποιούν τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο , αλλά και τα άλλα ΜΜΜ, ώστε να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Οι ανυποψίαστοι επιβάτες, κυρίως υπερήλικες, γυναίκες αλλά και τουρίστες είναι τα μεγάλα θύματα αυτών των εγκληματικών ομάδων. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=467854

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS