Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - ΔΑΚΕ προς Σαμαρά: "Προσοχή...η κοινωνία θα εκραγεί"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η ρητορική των διαπιστώσεων της πραγματικότητας είναι μέρος του ρόλου του συνδικαλισμού! Το μέτρο χάνεται όταν περνάμε στο στάδιο της επιχειρηματολογίας και των προτάσεων. Εκεί συνήθως προκύπτει μια λογική δήθεν υπεράσπισης δικαιωμάτων που ενώ διατείνεται την κοινωνική ευημερία, αντιμετωπίζει μέσα από το βλέμμα του προσωπικού μικρόκοσμου αδιέξοδα και παραπλανητικά τα ευρύτερα ζητήματα. Κοινώς καλή η κριτική ακόμα καλύτερη η συνεισφορά στη συνολική προσπάθεια! Αν μας ενδιαφέρει το σύνολο της κοινωνίας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Μετά την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Νικολόπουλου ο πρωθυπουργός έχει να διαχειριστεί άλλο ένα "πρόβλημα" σχεδόν εσωκομματικό. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα σε ανακοίνωσή τους, κάλεσαν στον πρωθυπουργό να δείξει την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει για τις αποκρατικοποιήσεις και για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

"Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει ότι λειτουργεί με γνώμονα το κοινό καλό και όχι τα καλό κοινό" τονίζει η ΔΑΚΕ και προειδοποιεί πως αν η κυβέρνηση "ξεχάσει την κοινωνία και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί".

Μάλιστα οι συνδικαλιστές της ΝΔ μιλούν για υπουργούς "που παριστάνουν τους … ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ότι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των τροϊκανών πιστεύοντας ότι έτσι θα εξευμενίσουν… το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και του Ρέσλερ που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή". (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=105150#comment12855

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS