Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Στην αναμπουμπούλα χαίρονται τα τρωκτικά

Μας μεταφέρθηκε η ακόλουθη κατάσταση και την παραθέτουμε ως δείγμα καθεστωτικής συμπεριφοράς όσων συνεχίζουν να μην αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και τις προτεραιότητες του πρωθυπουργού!!

Πρώτες μετεκλογικές ημέρες και η προσοχή μας είναι έντονη, μια και η εμπειρία λέει πως κάτι τέτοιες μέρες τα τρωκτικά δεν ησυχάζουν….

Στην εταιρεία ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (που αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς) το μέλος του Δ.Σ. κ. Βελισσάριος Λιαροκάπης, χρησιμοποιεί για τις προσωπικές του μετακινήσεις το υπηρεσιακό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΙΕΚ 2579, το οποίο πρόσφατα επισκευάσθηκε και βελτιώθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

Είναι δυνατόν, τέτοιες χαλεπές εποχές, και μετά την εντολή του Πρωθυπουργού για περιορισμό της χρήσης των υπηρεσιακών οχημάτων, από ένα παθητικό δημόσιο φορέα, να διατίθεται υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να καλύπτει τις προσωπικές του μετακινήσεις ένα απλό μέλος Δ.Σ. ;

Αυτή είναι η σύγχρονη αντίληψη για την μείωση του κόστους λειτουργίας ενός ζημιογόνου δημόσιου φορέα ;

Προφανώς αυτό γίνεται εν αγνοία του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη που έχει αναλάβει την εξυγίανση των φορέων αστικών μεταφορών.

Αλλά ο κ. Βασιλειάδης, ο επικεφαλής της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., που του αρέσκεται να παρουσιάζεται ως manager, και επιδιώκει την πάση θυσία παραμονή του, πως συναινεί και εγκρίνει την τρωκτική συμπεριφορά και πρακτική ;

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS