Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Είστε αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υπάρχει ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων που φέρνει ανάπτυξη με ταυτόχρονη προσπάθεια περιορισμού των μνημονιακών στρεβλώσεων και υπάρχει κι ο δρόμος του Μεσσιανισμού που κομίζει, εκτός από διαπιστώσεις για την πραγματικότητα, μια ασαφή, επικίνδυνη προσέγγιση κάποιας μοναδικής αλήθειας που ποτέ δεν αποκτά ολοκληρωμένη υπόσταση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα αλλά και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Γιατί σας πιάνει ο πόνος για επαναδιαπραγμάτευση; Εσείς λέγατε για ακύρωση του Μνημονίου κ. Τσίπρα. Μάλλον μετά καταλάβατε ότι λεφτά δεν υπάρχουν» τόνισε ο πρωθυπουργός στη δευτερολογία του λίγο πριν την ψηφοφορία για την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε χαρακτηριστικά ότι όλοι έχουν ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κουνά το δάχτυλο στους άλλους καθώς όλα τα κόμματα έχουν ευθύνες που φτάσαμε ως εδώ». Παράλληλα, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Είστε αβανταδόροι του λόμπι της δραχμής κ. Τσίπρα».

«Η Ευρώπη αλλάζει και όποιος δεν το βλέπει είναι εκτός πραγματικότητας» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, ενώ απευθύνθηκε εκ νέου στον κ. Τσίπρα: «Τι θα πει θα είστε απέναντι μας εντός και εκτός της Βουλής; Θέλετε να καεί η Αθήνα και πάλι; Δεν είναι 15μελές η Βουλή κε Τσίπρα. Αφήστε τις απειλές γιατί τρομοκρατείτε όσους θέλουν να κάνουν επενδύσεις στη χώρα».

«Χαιρετίζω όσους στηρίζουν αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια και καλώ όσους δε τη στηρίζουν να το πράξουν. Καλώ το σώμα να δώσει την εμπιστοσύνη του σε αυτή την κυβέρνηση» κατέληξε ο πρωθυπουργός λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.


ΠΗΓΗ: STAR
http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=121500&artTitle=samaras_sti_defterologia_tou_eiste_avantadoroi_tou_lompi_tis_drachmis

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS