Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Μείωση αποδοχών γενικών και ειδικών γραμματέων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κινήσεις περιορισμού κρατικών δαπανών που θα έπρεπε να έχουν προϋπάρξει (εδώ και 3 χρόνια) της όποιας περαιτέρω πολιτικής λιτότητας, ώστε να έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια μείωσης του λίπους από τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά και να δειχτεί έμπρακτα στην κοινωνία ότι πρώτα νοικοκυρεύουμε τα του οίκου μας και μετά επεμβαίνουμε στην ελεύθερη αγορά επιβάλλοντας μειώσεις που δήθεν βελτιώνουν καίρια την ανταγωνιστικότητα μας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα η υπουργική απόφαση με την οποία μειώνονται οι αποδοχές των Γενικών Γραμματέων και Ειδικών Γραμματέων των υπουργείων, των γενικών γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Στελεχών της Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε τον πίνακα με τους νέους μισθούς των γενικών γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών. Ακολουθεί πίνακας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με τις αποδοχές τους όπως ίσχυαν πριν την Υπουργική Απόφαση και όπως διαμορφώνονται μετά την υπογραφή της:

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/07/2012_454101

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS