Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναζήτηση κοινοβουλευτικής αξιοπιστίας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αναζητώντας τη μετριοπάθεια και το ρεαλισμό! Εξαιρετικά δύσκολο έργο για ένα χώρο που γαλουχήγθηκε με τα ιδεώδη του αυτιστικού, βερμπαλιστικού μαξιμαλισμού. Οι διάσπαρτες πραγματιστικές φωνές (ακόμα κι αν πολλές προτάσεις συνεχίζουν να είναι εκτός πραγματικότητας!) αποτελούν ισχνή μειοψηφία που αν πάρει την κυρίαρχη θέση στη ρητορική του κόμματος θα απογοητεύσει τον θεμελιώδη λαϊκίστικο εκλογικό σώμα που το εκτόξευσε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εντατικά «φροντιστήρια» κοινοβουλευτικής δράσης βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ετοιμάζεται για την ανάληψη του ρόλου που του προσέφερε το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός των κοινοβουλευτικών παραγόντων της Κουμουνδούρου προβλέπει την χάραξη μίας όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστης παρουσίας εντός του κοινοβουλίου, προκειμένου να εμπεδωθεί η εντύπωση ότι η Αριστερά ως αξιωματική αντιπολίτευση έχει αποτινάξει τον ακτιβιστικό χαρακτήρα των προηγούμενων ετών.

Στο πλαίσιο αυτό, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε κάθε βήμα που γίνεται να είναι μελετημένο και κυρίως να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο σχεδιασμός έχει ήδη προχωρήσει. Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν όμως, ότι θα αποφευχθούν οι «τουφεκιές στον αέρα» και θα επιδιωχθεί ο μέγιστος δυνατός συντονισμός. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=467859

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS