Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Να τελειώσει το πάρτι

Του Βασίλη Τριανταφύλλου

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΛΗΓΕΣ της καταρρέουσας οικονομίας μας είναι και η πολιτική των επιδομάτων που ευλαβικά ακολούθησαν επί δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις, για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις τους με το «βαθύ κράτος» και ταυτόχρονα για να εξαγοράζουν ψήφους και... σιωπή.

Το πάρτι με τα επιδόματα, βέβαια, δεν ξεκίνησε σήμερα και ούτε κύριοι υπεύθυνοι μπορεί να θεωρηθούν οι υπάλληλοι οι οποίοι κατά καιρούς δέχονταν, αντί για αυξήσεις, να συμβιβάζονται με «ειδικές αποζημιώσεις».

Όμως, για την πλειοψηφία των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση οι αμαρτίες του παρελθόντος να συνεχίζονται και σήμερα που η χώρα είναι χρεωκοπημένη και από τους ήδη εξαθλιωμένους πολίτες ζητούνται ολοένα και μεγαλύτερες θυσίες.

Το ποσό των 82 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκε για τις δύο πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις είναι διπλάσιο των περικοπών στους μισθούς των στρατιωτικών που ζητάει η τρόικα και ίσο με τα χρήματα που κόπηκαν τον Φεβρουάριο από όλους τους συνταξιούχους. Κι αυτό οι πολιτικοί που έβαλαν τις υπογραφές τους έπρεπε να το σκεφτούν και όχι να κλείσουν τα μάτια για να είναι αρεστοί.

ΠΗΓΗ:  REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=blogitem&eid=33&id=161172

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σχετικά με τη δαπάνη για τη διεξαγωγή των εκλογών αν κάποιοι έπρεπε να τη σκεφτούν διπλά είναι όσοι στο βωμό του κομματικού "επαναστατισμού" προτίμησαν να σύρουν τη χώρα σε δεύτερη αναμέτρηση μη σεβόμενοι την εξαρχής εντολή του λαού για συνεργασία!

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS