Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Κλιμακώνεται η κόντρα: Με μηνύσεις απειλεί τους Ανεξάρτητους ο σύμβουλος του πρωθυπουργού

Το ενδεχόμενο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξετάζει ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Ιωάννης Καράκωστας με αφορμή τις καταγγελίες του κόμματος του κ. Καμμένου για τις σχέσεις του με τη Siemens.

Εκφράζοντας τη βαθύτατη λύπη για την επίθεση, που δέχεται, σημειώνει ότι, στο πλαίσιο της άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος, υπήρξε νομικός σύμβουλος πολλών προσώπων, μεταξύ άλλων και του Γερμανικού κολοσσού στην Ελλάδα.

Προσθέτει δε, πως όχι μόνο δεν έχει αποκρύψει τη συνεργασία του με τη Siemens αλλά το έχει δημοσιοποιήσει ο ίδιος, αφού περιλαμβάνεται στο βιογραφικό του.

Ωστόσο σπεύδει να αναφέρει πως η συνεργασία του με τη Siemens έληξε μετά την ανάληψη της διεύθυνσής της στην Ελλάδα από τον κ. Χριστοφοράκο.

Σύμφωνα με τον κ. Καράκωστα, ο κ. Χριστοφοράκος ουδέποτε τον δέχθηκε στο γραφείο του, παρά το γεγονός ότι ήταν νομικός σύμβουλος της εταιρείας, καθιστώντας του σαφές με τη συμπεριφορά του σαφές ότι επιθυμεί την απομάκρυνσή του. «Μετά την ανάληψη της διεύθυνσης της εταιρείας από τον κ. Χριστοφοράκο παραιτήθηκα από τη θέση του νομικού συμβούλου», διευκρινίζει, προσθέτοντας πως «ουδεμία άλλη σχέση έχω με την εταιρεία Siemens».

Τέλος αναφέρει πως «επιφυλάσσεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη «για την αποκατάσταση της τρωθείσας τιμής και υπόληψής» του.

ΠΗΓΗ: BRIEFINGNEWS.GR
http://www.briefingnews.gr/politiki/item/29733

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS