Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Χυδαία επίθεση της Γερμανίδας σημαιοφόρου στους Έλληνες αθλητές;

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αφού το θέμα διακινήθηκε έντονα στο διαδίκτυο χωρίς βέβαια να έχει εμφανιστεί ποτέ το tweet, τώρα έρχεται να υπάρξει διάψευση της είδησης! Και το ερώτημα παραμένει. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μικροπολιτικά το ζήτημα παρασύροντας το λαό μέσω ακόμα και της παραποίησης της πραγματικότητας; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Aπίστευτη, χυδαία και άκρως ρατσιστική επίθεση έκανε η Γερμανίδα σημαιοφόρος στους Έλληνες αθλητές και την Ελλάδα μέσω ...twitter!

“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά» τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, και συνέχισε μια Αγγλίδα αθλήτρια από εκεί που το άφησε η Γερμανίδα: “Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό”.

Η επίθεση μάλιστα έγινε πριν την διάσταση που πήρε το tweet της Παπαχρήστου και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αθλήτριες φοβούμενες μην πάρει το θέμα δημοσιότητα, κατέβασαν τις αναρτήσεις, οι οποίες δεν είναι πλέον δυνατόν να εντοπιστούν.

Σε αυτά τα άκρως ρατσιστικά, αντισυναδελφικά (καθώς αφορούν συναθλητές τους) και εμπαθή σχόλια-που έχουμε ωστόσο την ελπίδα οτι μπορεί να μην ισχύουν- έχουμε να κάνουμε δύο παρατηρήσεις:

1) Η ΕΟΕ θα αντιδράσει και θα δείξει την ανάλογη ευαισθησία που έδειξε και με το tweet της Παπαχρήστου ή δεν είναι προσβλητική και ρατσιστική αυτή η επίθεση των δύο αθλητριών;

2) Όσον αφορά την Αγγλίδα αθλήτρια, που φοβάται μην την φάνε το φαϊ, να της πούμε πως εμείς στην Ελλάδα θεωρούμε πως ο ελληνικός πολιτισμός, μέρος του οποίου είναι και οι Ολυμπιακοί αγώνες στους οποίους συμμετέχει, είναι παγκόσμιος και ανήκει σε όλον τον κόσμο.Ωστόσο κάποιος πρέπει να την πληροφορήσει πως αν δεν υπήρχε η Ελλάδα, δεν θα ήταν τώρα στο Ολυμπιακό χωριό, για να ζει αυτή την γιορτή του πολιτισμού, που γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία (αν έχει ακούσει κάτι...)


ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/473286/Chydaia-epithesi-tis-Grmanidas-simaioforoy-stoys-Ellines-athlites.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS