Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ανοιχτή με εισαγγελική παρέμβαση η Χαλυβουργία Ελλάδoς

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο αυτιστικός μαξιμαλισμός του ΚΚΕ είναι θεμιτός στα πλαίσια του ιδεολογικού και πολιτικού γίγνεσθαι, δεν μπορεί όμως να λειτουργεί ως εξωθεσμικός παράγοντας επιβολής της ανομίας στο όνομα μιας προσωπικής αντίληψης για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων. Άλλο ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη κι άλλο η υποταγή στην "τρομοκρατία". Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Να μην προχωρήσει στο κλείσιμο της Μονάδας Ασπροπύργου, αποφάσισε η Διεύθυνση της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Στελέχη της εταιρείας δήλωσαν ότι μετά την απόφαση της Πολιτείας να αποκαταστήσει την νομιμότητα, εφαρμόζοντας τη δικαστική απόφαση, δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για την υποβολή αιτήματος ομαδικών απολύσεων και την αναστολή της λειτουργίας της Μονάδας.

Τα ίδια στελέχη υπογράμμιζαν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, επειδή οι εργαζόμενοι που επιχειρούν να προσέλθουν στην εργασία δέχονται επιθέσεις στην είσοδο του εργοστασίου και παρεμποδίζονται, πιστεύουν όμως ότι γρήγορα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Εννέα προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία, το πρωί, έξω από την Ελληνική Χαλυβουργία, όπου χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να σπάσει το μπλόκο απεργών και να μπουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/07/2012_452946

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS