Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σφοδρή κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Στρατούλη

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η μπαρούφα περί state of necessity έχει αναπαραχθεί διαχρονικά δεξιόθεν κι αριστερόθεν. Το ζήτημα είναι ότι κανείς δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι ψευτοτσαμπουκάδες οδηγούν στη δραχμοποίηση, την αυτοαπομόνωση και τη στυγνότερη διεθνή δουλεία. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη, ο οποίος ζήτησε να κηρυχθεί η Ελλάδα σε κατάσταση έκτακτης δημοσιονομικής ανάγκης, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον συνάδελφό του, Παναγιώτη Λαφαζάνη, και τις δηλώσεις του περί χρεοκοπίας, λέγοντας ότι «για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα, αλλά η επιβίωση του ελληνικού λαού».

Επικρίνοντας τα σχόλια του κ. Στρατούλη, το κυβερνών κόμμα επεσήμανε ότι πρόκειται για τον «τρίτο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε 48 ώρες, που ζητάει τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή [...] λέγοντας ότι αυτό αποτελεί την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ
http://www.skai.gr/news/politics/article/210595/sfodri-sugrousi-nd-suriza-gia-tis-diloseis-stratouli/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS