Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Κρίσιμο τεστ συνοχής για την κυβέρνηση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τις ώρες της μεγάλης ευθύνης αυτό που έχει σημασία είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός και η βέλτιστη διαδρομή για τη επίτευξη του τελικού αποτελέσματος και σίγουρα όχι οι επικοινωνιακές ασκήσεις εσωτερικής κατανάλωσης. Αυτό ισχύει για τους εκτός αλλά και τους εντός χώρας όψιμα προσχωρήσαντες σε αυτό το σκεπτικό! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.00 σε αναζήτηση κοινής γραμμής πλεύσης, μετά τις διαφοροποιήσεις που διαφάνηκαν χθες μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Ιπποκράτους όσον αφορά τη στρατηγική υλοποίησης της δημοσιονομικής προσαρμογής των επόμενων ετών.

Το πακέτο των περικοπών 11,5 δισ. μπαίνει για μία ακόμη φορά στο τραπέζι των συνομιλιών της τριμερούς κυβέρνησης, με το ΠΑΣΟΚ να επιμένει στην πρόταση τα μέτρα να εφαρμοστούν σε δύο δόσεις και σε βάθος τετραετίας και το Μαξίμου να απαντά ότι η τρόικα δεν συζητά σπάσιμό τους.

Το βράδυ κύκλοι της Ιπποκράτους σημείωναν πως οι περικοπές 11,5 δισ. έχουν νόημα μόνο αν εφαρμοστούν σε συνδυασμό με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης 2,6% του ΑΕΠ το χρόνο, ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους σε επίπεδο 120% του ΑΕΠ το 2020. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2217246

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS