Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Γιούνκερ: Πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ το φθινόπωρο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δάσκαλε που δίδασκες! Τι στιγμή που η S&P μας υποβαθμίζει τονίζοντας για μια ακόμα φορά την αναξιοπιστία μας αλλά και το μη βιώσιμο του χρέους, αν οι υφεσιακές εμμονές δεν ξεπεραστούν με ισχυρές αναπτυξικές ενέσεις, ο Γιούνκερ που κατακεραύνωνε όσους αναπαράγουν τα σενάρια χρεοκοπίας, κάνει το ίδιο με άλλη ρητορική. Τελικά το Ευρωπαϊκό ζήτημα αξιοπιστίας είναι μεγαλύτερο κι από το δικό μας! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προσχώρησε στην ομάδα εκείνων που δηλώνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ, σημειώνει σε σημερινό δημοσίευμά του ο διαδικτυακός τόπος Euobserver.com, αναφερόμενος στη συνέντευξή του προέδρου του Eurogroup στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι WRD.

Ο κ. Γιούνκερ δήλωσε πως η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι επιθυμητή, αλλά εάν συμβεί, θα είναι διαχειρίσιμη . Επιπλέον , μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη δεν θα προκύψει πριν από το τέλος του φθινοπώρου και ότι αν προκύψει, εκείνος θα το γνωρίζει από κυβερνητικές πηγές 48 ώρες πριν το ανακαλύψει ο Τύπος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=165915&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS