Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Αγκάθι» η εφεδρεία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η εφεδρεία απαξιώθηκε γιατί δεν συνδέθηκε εξαρχής με ένα συγκροτημένο πρόγραμμα μετατάξεων κι επανεκπαίδευσης και κυρίως δεν συνδυάστηκε με τους ρυθμούς ανάπτυξης που θα προκύψουν τα επόμενα χρόνια, ώστε να είναι ανάλογη και η προώθηση υπαλλήλων προς την ιδιωτική οικονομία. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η επιστροφή του μέτρου της εφεδρείας προκαλεί εμπλοκή στον κυβερνητικό συνασπισμό. Το θέμα συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της νέας συνάντησης που είχαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί που συνθέτουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος έκανε λόγο για: «μέτρο με αρνητική εμπειρία», ενώ στάθηκε στις προεκλογικές δεσμεύσεις του κινήματος στις οποίες μιλούσε για καμία απόλυση στο δημόσιο.

Κατηγορηματικά αντίθετος στο μέτρο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο μεταξύ άλλων για φιάσκο κατά την εφαρμογή του το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Στον αντίποδα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Απαντώντας στο ερώτημα αν θα προχωρήσει η εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας είπε χαρακτηριστικά: «Συζητάμε για όλα. Αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=165770&catID=1

 Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS