Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Δύο «μαχαιριές» την κρίσιμη ώρα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Από σήμερα αρχίζει η πιο κρίσιμη εβδομάδα που θα φανεί τελικά αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα και παραμονής της στο ευρώ ή οι πόρτες κλείνουν και η μεγάλη τραγωδία αρχίζει με τον διωγμό μας από την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Αυτές τις κρίσιμες λοιπόν ώρες, λίγο πριν ο πρωθυπουργός συναντηθεί με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ, χτύπησαν ανελέητα την Ελλάδα οι «εσωτερικοί καλικάντζαροι», άφρονες και μοιραίοι, ο υπό απόσυρση από την πολιτική Θεόδωρος Πάγκαλος και οι «χαβαλέδες» της Ύδρας που ανάμεσα σε μια βουτιά στη θάλασσα και μια φραπεδιά στο γραφικό λιμάνι πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ που πήγαν να σώσουν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Ο ένας –κορυφαίος υπουργός τα χρόνια της κραιπάλης- είπε το προκλητικό «μαζί τα φάγαμε» και μετά το συμπλήρωσε το ίδιο κυνικά και αδιαφορώντας για την εικόνα που στέλνει σήμερα για τη χώρα μας στο εξωτερικό: «και τώρα μαζί τα τρώμε».

Και τρελαίνονται οι Γερμανοί, Ολλανδοί, Φιλανδοί και όλοι όσοι μας στέλνουν λεφτά για να ζήσουμε, κι ορμάνε τα ανθελληνικά κοράκια και δείχνουν την Ελλάδα σα μια χώρα κλεφτών, τεμπέληδων και λαμόγιων.

Και καπάκι που λένε, έρχονται οι κάποιοι δήθεν ευαίσθητοι Υδραίοι και δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ με τον τσαμπουκά τους να κάνει έλεγχο σε ταβέρνες και καφετέριες για το εάν εκδίδουν αποδείξεις. Για να πλακώσουν μετά τα ΜΑΤ και να γίνουν πάλι ξεφτίλα διεθνώς.

Κι όλα αυτά 48 ώρες πριν αρχίσει οι Έλληνας πρωθυπουργός τις συναντήσεις του με τρεις ανθρώπους που θα πουν το «ναι» ή το «όχι» για την Ελλάδα.

Δύο «μαχαιριές» την πιο κρίσιμη ώρα στην Ελλάδα που βρίσκεται ήδη σε κωματώδη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR
http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/227429/dyo-mahairies-tin-krisimi-ora

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS