Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Όλο το παρασκήνιο και το ιστορικό της διαγραφής Νικολόπουλου από Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς διέγραψε από την κοινoβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από μέλος του κόμματος τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο. Ηταν στην ουσία μια προαναγγελθείσα διαγραφή από τη στιγμή μάλιστα που ο βουλευτής συνέχιζε σε σχεδόν καθημερινή βάση να προβαίνει σε... εμπρηστικές δηλώσεις κατά της ηγεσίας του κόμματός του.Η αφορμή για τη διαγραφή ήταν ένα σχόλιο του βουλευτή στο twitter για την επαναδιαπραγμάτευση: «Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημασία της επαναδιαπραγμάτευσης «όνειρο ήταν», τη λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανη επιείκια ή την τιμωρία;».

Από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε ελάχιστα λεπτά μετά τις 10.30 το πρωί, σχεδόν ταυτοχρόνως με την ανάρτηση του κ. Νικολόπουλου στο twitter του. Αμέσως κάλεσε στο γραφείο τους στενούς του συνεργάτες και τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να διαγράψει τελικά τον βουλευτή τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα, όσο και από μέλος του κόμματος.

«Δεν πάει άλλο», φέρεται να δήλωσε.

Κι όταν του επισημάνθηκε το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου και αυτός φέρεται να απάντησε: «Είναι μικρότερο το κακό από το να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.» (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR 
http://www.iefimerida.gr/news/62109/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-twitter

 Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS