Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - ΝΔ: Nέος Γραμματέας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μικροψυχίες και υπονοούμενα δεν χωρούν σε καμιά μαζική δημοκρατική διαδικασία. Στην πιο δύσκολη πολιτικοκοινωνική περίοδο, ο νέος γραμματέας καλείται να αποτελέσει ταυτόχρονα φορέα της κοινωνικής έκφρασης αλλά και του πνεύματος της Νέας Μεταπολίτευσης για τη ριζική αναδιοργάνωση του κόμματος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, συγκεντρώνοντας 301 ψήφους έναντι 186 του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τρίτος υποψήφιος Θεοφάνης Λαμπρόπουλος έλαβε 13 ψήφους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η κεντρική εφορευτική επιτροπή, από τους 586 εγγεγραμμένους ψήφισαν 509. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 500 και τα άκυρα – λευκά 9.

«Το μήνυμα της εκλογικής διαδικασίας είναι μήνυμα ενότητας της παράταξης, η εντολή που λάβαμε είναι να τα αλλάξουμε όλα και να βοηθησουμε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα» δήλωσε μετά την εκλογή του ο κ. Κεφαλογιάννης. «Η εντολή αυτή θα τηρηθεί στο ακέραιο» πρόσθεσε και προανήγγειλε ανακοινώσεις για συγκεκριμένα θέματα πολιτικής για τη ΝΔ το προσεχές διάστημα.

«Δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του» ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο ανθυποψήφιός του Νικήτας Κακλαμάνης. «Θα σταθώ δίπλα του, χωρίς βεβαίως να εγκαταλείπω τις θέσεις μου, όπου με χρειαστεί» πρόσθεσε.

Ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε «όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ιδιαίτερα όμως το 38% των συναγωνιστών μου, που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους». «Συνεχίζουμε για τα δύσκολα, που έρχονται» κατέληξε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2229086

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS