Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Ποιοι βουλευτές περιλαμβάνονται στη λίστα των «32»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξει κυνήγι ανεμόμυλων και φιάσκο! Μια έρευνα που στηρίζεται στα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος που είχαν καταλήξει στο πλοιάριο Κούβελου και τις καταθέσεις Λιβανού, μοιάζει καταδικασμένο σε αποτυχία. Μήπως να επικεντρωθούμε ταυτόχρονα και στη θεσμική οχύρωση του συστήματος για να αποφευχθούν και τα επόμενα παρόμοια συμβάντα; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το πολύκροτο θρίλερ για τους ελέγχους που διενεργούνται από το ΣΔΟΕ στην περιουσιακή κατάσταση πολιτικών προσώπων επανήλθε στην επικαιρότητα με την έγγραφη απάντηση, που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός κ. Γιάννης Στουρνάρας, προκαλώντας οξύτατες αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών, οι οποίοι απαιτούν δημοσιοποίηση των ονομάτων για να μη θεωρούνται όλοι ύποπτοι.

Παρόλο που δεν είναι η πρώτη φορά που το ζήτημα του παράνομου πλουτισμού πολιτικών απασχολεί την κοινή γνώμη, οι ασαφείς δια­τυπώσεις που περιλαμβάνει η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Νίκου Τσούκαλη έδωσε αφορμές για νέες εικοτολογίες, χωρίς να διευκρινίζεται αν οι ελεγχόμενοι είναι στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής ή άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=225073

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS