Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πολιτικό μανιφέστο του Ανδρέα Λοβέρδου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ότι ακριβώς γράφαμε προχθές! Όχι άλλα think tanks! Εκθέσεις ιδεών χωρίς απτές θεσμικές, οικονομικές και κοινωνικές προτάσεις που κυρίως εξυπηρετούν την αυτοπροβολή και την προσπάθεια δημιουργίας μιας προσωπικής παρακαταθήκης για τη διεκδίκηση καλύτερης θέσης εκκίνησης για το σκηνικό της Νέας Μεταπολίτευσης που αρχίζει να στήνεται! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Όσοι περίμεναν την εκδήλωση μιας πολιτικής κίνησης από πλευράς του Ανδρέα Λοβέρδου δεν διαψεύστηκαν. Αυτή έγινε. Μόνο που συντελέσθηκε σε ανύποπτο χρόνο χωρίς τυμπανοκρουσίες ή εντυπωσιασμούς. Με απόλυτη διακριτικότητα κυκλοφόρησε μόλις χθες στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Ίνδικτος» το νέο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου με τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση».

Μέσα στις 122 σελίδες του πυκνού σε νοήματα και επίκαιρες προτάσεις βιβλίου, οι θέσεις του 'Ελληνα πολιτικού δεν αποτελούν σαφώς ιδρυτική διακήρυξη πολιτικού φορέα. Συνιστούν, ωστόσο, καθαρή πολιτική ενέργεια καθώς θέτουν επείγουσες προτεραιότητες για το μέλλον της χώρας.

Με στοχευμένο λόγο δεν περιγράφει μόνο τις προθέσεις του αλλά αναπτύσσει και την πολιτική λύση που προτείνει κατοχυρώνοντας έτσι ένα διακριτό ιδεολογικό και πολιτικό προφίλ. Οι θέσεις του, άλλωστε, δεν αποτελούν κεραυνό εν αιθρία αλλά συνέχεια των παρεμβάσεών του σε θεσμικό, πολιτικό και κυβερνητικό επίπεδο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=221923

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS