Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Υπέρ της επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος Ολλανδία και Αυστρία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Προσγείωση στην πραγματικότητα της αδυναμίας επίτευξης τέτοιου εύρους δημοσιονομική προσαρμογή σε 3-4 χρόνια! Αφού ο Ντράγκι ανέλαβε να καθησυχάσει τις αγορές μήπως το επόμενο βήμα να είναι και η συνειδητοποίηση ότι η Ευρώπη χρειάζεται παραγωγικό ανασχεδιασμό και μια ισορροπημένη μεταφορά πόρων από τη "φούσκα" των υπηρεσιών σε δημιουργικές αναπτυξιακές διαδικασίες; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος οι υπουργοί Οικονομικών της Ολλανδίας και της Αυστρίας, «χωρίς όμως πρόσθετα κεφάλαια», όπως ξεκαθάρισαν σε δηλώσεις τους και οι δύο.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παρουσιάζει σήμερα Παρασκευή, στο άτυπο Eurogroup της Λευκωσίας, το περίγραμμα των περικοπών στο πλαίσιο του πακέτου των νέων μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ.

Υπομονή μέχρι τη σύνταξη της έκθεσης προόδου της τρόικας για την Ελλάδα, συνέστησε από τη Λευκωσία ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε. «Θα συζητήσουμε τις επιπτώσεις και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις, όχι τώρα», πρόσθεσε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4752076

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS