Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σύγχρονο χριστιανοδημοκρατικό κίνημα οραματίζεται ο Ν. Νικολόπουλος

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Στην περίοδο της πρωτοφανούς κομματικής πανσπερμίας, οι δεξαμενές σκέψεις μοιάζουν στερεμένες από αναγεννητικό νερό! Άλλωστε οι προτάσεις, δομικές ή πρακτικές, κατατίθενται όταν προκύπτουν τα προβλήματα (εδώ και τρία χρόνια) δεν χρειάζονται νέα επώαση ανάλογα με τις προσωπικές εξελίξεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Εμείς και πολλά στελέχη από όλα τα σημεία της Ελλάδος, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για την δημιουργία ενός σύγχρονου Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος, μιας Νέας Δημοκρατίας του 21ου αιώνα», δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σε αναφορά του για το «Κίνημα Αναγέννησης».

Επανέλαβε ότι πρόκειται σε πρώτη φάση τουλάχιστον για ένα δίκτυο ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών και όχι για κόμμα και ξεκαθάρισε πως το κίνημα «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν όψιμο Νεοδημοκράτη, σε κανέναν γυρολόγο και σε κανέναν καινοφανή αστέρα της πολιτικής να αλλοιώσει το DNA αυτής της παράταξης, που είναι η μόνη που ξέρει την αξία της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, αλλά μόνο μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας και ευημερίας για τον λαό». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2230349

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS