Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Η τρόικα δεν έχει πειστεί για (όλα) τα μέτρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πρωτότυπο με την τόση επιμονή μας στις μεταρρυθμίσεις επί 3 χρόνια! Κι αφού "κάψαμε"¨την ιδέα της εφεδρείας με ανεδαφικές προσεγγίσεις, ας προχωρήσουμε τουλάχιστον σε αναδιοργάνωση των ΑΕΙ-ΤΕΙ με βάση τις πραγματικές ανάγκες κι όχι τα τοπικιστικά μικροκομματικά συμφέροντα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αντιμέτωπος με νέο κύμα πιέσεων της τρόικας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών κ. Πάνος Τσακλόγλου ο οποίος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Euro Working Group (Eurogroup σε επίπεδο συνεργατών υπουργών Οικονομικών) στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Τσακλόγλου ενημέρωσε αμέσως για τις αντιρρήσεις της τρόικας τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος χτύπησε με τη σειρά του καμπανάκι ανησυχίας στο Μέγαρο Μαξίμου, στη συνάντηση διάρκειας άνω των δύο ωρών που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά το ίδιο βράδυ.

Βασικός πονοκέφαλος για την κυβέρνηση είναι το ενδεχόμενο, τη Δευτέρα που ξαναρχίζουν οι διαβουλεύσεις στην Αθήνα, η τρόικα να απορρίψει ολόκληρες κατηγορίες διαρθρωτικών περικοπών (π.χ. Υγεία, Διοικητική Μεταρρύθμιση) και να χρειαστεί να αναζητηθούν την τελευταία στιγμή επιπλέον οριζόντιες περικοπές. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=476985

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS