Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για αξιοποίηση των αεροδρομίων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παρά τα προσχώματα και τις καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη νομική και διοικητική πολυπλοκότητα κάποιων αποφάσεων, επιτέλους κάτι κινείται στην αξιοποίηση εθνικού πλούτου με τρόπο προσοδοφόρο για το δημόσιο αλλά κυρίως πολυεπίπεδα αναπτυξιακό για τις τοπικές κοινωνίες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την αξιοποίηση των αεροδρομίων της χώρας, επισήμανε ο αρμόδιος υπουργός, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών, με θέμα την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

Όπως εξήγησε ο υπουργός, το θέμα σχετίζεται άμεσα και με τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια, για τα οποία, όπως είπε, η κυβέρνηση επιθυμεί να καταστούν σημαντικός μοχλός για την ανάκαμψη της οικονομίας.

Γνωστοποίησε ακόμη ότι σύντομα το υπουργείο με τους συναρμόδιους φορείς, θα καταρτίσουν τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις για το ρυθμιστικό πλαίσιο, σχετικά με τις υποχρεώσεις κοινής ωφέλειας των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπογράμμισε ότι υπάρχουν ακόμη πολύ σύνθετα ζητήματα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=477013

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS