Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντ. Σαμαράς: «Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια κοινωνία που στενάζει κάτω από τις συνεχείς περικοπές περιμένει τη συνέχιση των αρχικών συμβολικών και ουσιαστικών κινήσεων για ένα πιο δίκαιο και αξιόπιστο κράτος, για την αλλαγή του επενδυτικού κλίματος, για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά από όλες τις πλευρές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ..
.
Οι περικοπές στις οποίες αναγκάζεται να προβεί η κυβέρνηση είναι επίπονες αλλά θα είναι οι τελευταίες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σαμαράς είπε ότι οι οριζόντιες περικοπές είναι άδικες ενώ υποσχέθηκε διόρθωση των σκληρών αυτών περικοπών, μόλις η οικονομία της χώρας αρχίσει να εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εθνική της αξιοπιστία, να εξασφαλίσει ρευστότητα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, καθώς η καταπολέμηση της ανεργίας είναι ο ύψιστος στόχος.

«Η προχθεσινή απόφαση Ντράγκι δείχνει ότι η λύση βρίσκεται μέσα στο ευρώ. Φτάνει να είμαστε συνεπείς και να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας», δήλωσε. Με την επόμενη δόση θα ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και θα υπάρξει ρευστότητα στην αγορά καθώς και θα πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, όπως είπε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2233638

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS