Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Η Αυστραλία καλεί τους Έλληνες φοιτητές να έρθουν για σπουδές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Για το κρατικοδίαιτο πανεπιστημιακό κατεστημένο είναι σαφώς προτιμότερη η περιχαράκωση των προνομίων τους από το άνοιγμα της γνώσης στον υγιή ανταγωνισμό που θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε υποδοχέα ακαδημαϊκού εισοδήματος, αντί για κορυφαία στη λίστα με τους περισσότερους μετανάστες - φοιτητές, χάνοντας πολύτιμο συνάλλαγμα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την βεβαιότητα ότι σύντομα Αυστραλία και Ελλάδα θα υπογράψουν διακρατική συμφωνία που θα επιτρέπει σε τουρίστες να εργάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Αυστραλία και αντίστροφα, εξέφρασε ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης και Υπηκοότητας κ. Κρις Μπόουεν λέγοντας ότι «η Ελλάδα είναι πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων» Παράλληλα κάλεσε τους Έλληνες φοιτητές να σπουδάσουν στην Αυστραλία.

Ο κ. Μπόουεν επιβεβαίωσε ότι έχουν αρχίσει οι συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση για την υπογραφή της συμφωνίας για τουριστική βίζα με δικαίωμα εργασίας, ενώ ανέφερε ότι θα αφορά άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών και ότι θα χορηγείται με συγκεκριμένα κριτήρια και όρους. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=226478

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS