Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Οι εφοπλιστές πήγαν στον Σαμαρά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Άλλη μια "μαχαιριά" Σαμαρά στη πληγωμένη Ελληνική οικονομία! Δεν έπεισε τους εφοπλιστές να επενδύσουν περισσότερο στην Ελλάδα (με αυτό το φορολογικό και γραφειοκρατικό περιβάλλον και τη δαμόκλειο σπάθη του ΠΑΜΕ πάνω από τα κεφάλια τους!). Αυτά βέβαια θα τα επιβάλλει ο prime minister Αλέξης (λέμε τώρα!). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Θετική ήταν η ανταπόκριση του εφοπλιστικού κόσμου στις προτάσεις της κυβέρνησης για μεγαλύτερη συνεισφορά στην εθνική προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πέρασε την πόρτα του πρωθυπουργικού μεγάρου, προκειμένου να έχει συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού «έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την ελληνική ναυτιλία, αλλά και το μέλλον της χώρας μας». Οπως εκτιμάται, ο εφοπλιστικός κόσμος «ανταποκρίθηκε θετικά στις προτάσεις μας να εξετάσει τρόπους συνεισφοράς στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης». Στο τραπέζι τέθηκε το θέμα της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην ελληνική ναυτιλία, προκειμένου να απορροφηθεί δυναμικό και να αντιμετωπιστεί η ανεργία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63713684

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS