Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Έκρηξη Ντόρας: Είστε απαράδεκτοι...

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν άντεξε τα ΄΄βέλη΄΄κατά της Ελλάδας και επιτέθηκε δριμύτατα σε Γιούνκερ και Βέρνερ Σιν.

Το επιχειρηματικό φόρουμ εξελίχθηκε σε καβγά με αφορμή τα όσα είπαν οι δυο ...αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ένωσης για την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Το επιχειρηματικό φόρουμ έγινε στη Προβηγκία και είχε θέμα «Διάλογος για το μέλλον της Ευρώπης και ευρωπαϊκή κρίση» και άρχισε όταν ο κ. Γιούργκεν Σταρκ (πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ) και ο κ. Χανς Βέρνερ Σιν (πρόεδρος του Ινστιτούτου για οικονομικές έρευνες) επέμεναν ότι η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ, να πάει στη δραχμή, να υποτιμήσει το νόμισμά της, να μείνει εκεί για κάποια χρόνια και μετά, όπως είπαν και οι δυο «βλέπουμε».

Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε τον λόγο και με έντονο ύφος είπε στους δύο οικονομολόγους ότι είναι... απαράδεκτοι. Ότι αυτά που λένε, είπε, δεν βοηθούν την Ελλάδα και εμποδίζει κάθε προσπάθεια να γίνουν επενδύσεις. Και στο τέλος τους είπε ότι εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, να είναι βέβαιοι ότι θα συμπαρασύρει και άλλες χώρες.

Η υποκρισία των ευρωπαϊων για άλλη μία φορά περίσεψε.'Εχουν καταντήσει γραφικοί με τις αντιφατικές τοποθετήσεις τους και τα ανεξήγητη ανθελληνική στάση τους.

Βέβαια, η κ. Μπακογιάννη ορθά αντέδρασε.Αλλά η εμπλοκή της σε διάφορες πολιτικές συνομωσίες, δεν ξεχνιούνται τόσο γρήγορα...

ΠΗΓΗ: BRIEFINGNEWS.GR
http://www.briefingnews.gr/politiki-kouzina/item/34020

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS