Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Στα δύο έχει χωριστεί το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάλλον ως "πρόοδος" πρέπει να θεωρηθεί η διχοτόμηση του οικονομικού επιτελείου αν λάβουμε υπόψη μας ότι μέχρι πριν λίγους μήνες μιλούσαμε για μια ντουζίνα συνιστώσες. Η αστικοποίηση του... "ριζοσπαστισμού" συνεχίζεται! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σύννεφα διαφωνιών και διχογνωμίες φαίνεται πως συγκεντρώνονται πάνω από την Κουμουνδούρου, αφού όπως φαίνεται τα στο οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με την οικονομική πολιτική που ακολουθείται.

Σύμφωνα με τον «μικροπολιτικό» στα ΝΕΑ, στο οικονομικό επιτελείο τοτ ΣΥΡΙΖΑ οι αρμόδιοι έχουν ήδη χωριστεί σε δύο ομάδες, ενώ ένα στέλεχος βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Στην πρώτη ομάδα, την πιο ακραία, ποιο ριζοσπαστική, βρίσκεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 

Στην άλλη πλευρά είναι ο Γιάννης Δραγασάκης και ο Γιώργος Σταθάκης, οι οποίο έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς στην Κουμουνδούρου ως «δεξιοί». Ωστόσο η αναταραχή συνεχίζεται καθώς υπάρχει και ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ Γιάννης Μηλιός, ο οποίος αποτελεί το μήλο της έριδος για τις δύο πλευρές, αν και φαίνεται να κλίνει περισσότερο προς τη μεριά του Τσακαλώτου.

Υπενθυμίζει μάλιστα ο «μικροπολιτικός» πως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν άνθρωπος της ομάδας Δραγασάκη, αλλά... μεταπήδησε στον Τσακαλώτο.

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR
http://www.iefimerida.gr/news/68945/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS