Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Μιμή Ντενίση: «Θα κατέβω στην πολιτική»!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η 3η του Σεπτέμβρη αποκτά νέο ιστορικό νόημα μετά από αυτή την τελεσίδικη εκδήλωση πρόθεσης της Μιμής! Αν υποψιαστώ μάλιστα ποιος πολιτικός θίασος είναι πιο πιθανό να φιλοξενήσει τις θεσμικές φιλοδοξίες της, θα πεθάνω, που θα έλεγε κι ο Λάκης! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η πρωταγωνίστρια απ' την Κύπρο όπου ζει μιλάει για την συνεργασία της με την Ολυμπία Δουκάκη, τη νέα της αμερικανική ταινία, τις «ξανθιές με τα μπούστα» που ευτέλισαν την ελληνική τηλεόραση και την ανάγκη να βρει «έναν μάγκα» στη ζωή της.

Εάν έγραφε ένα βιβλίο για τη ζωή της θα έβαζε τίτλο «Ζωή σαν μυθιστόρημα». Και πράγματι θυμίζει η ίδια μυθιστορηματική ηρωίδα. Φιλόλογος, πρωταγωνίστρια από την ηρωική εποχή της τηλεόρασης του Γιούγκερμαν και του Συμβολαιογράφου, παρασημοφορημένη από τη Γαλλική Δημοκρατία, μοιραία στη ζωή σπουδαίων ανδρών, αφοσιωμένη μητέρα, μεταφράστρια θεατρικών έργων, παραγωγός, σκηνοθέτης, δημιουργός νέας γενιάς ηθοποιών μέσα απ την σχολή υποκριτικής της.

Αφήνει την ευγένεια για λίγο κατά μέρος και την έμφυτη καλλιέργεια της και δυναμικά, κάποιες στιγμές οργισμένα, μιλεί για την Ελλάδα της κρίσης, τον νεοέλληνα και την απόφαση της να ζει και να δημιουργεί στην Κύπρο. Η κ. Ντενίση φλερτάρει με την πολιτική αλλά και την ουσία των πραγμάτων… (Διαβάστε όλη τη συνέντευξη...)

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR
http://newpost.gr/post/150934/%CE%9C%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9Dewpost----%CE%98%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%EF%BF%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE---/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS