Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Reuters: Mετά τις αμερικανικές εκλογές η έκθεση της τρόικας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ακόμα κι αν δεχτούμε τις διαψεύσεις του δημοσιεύματος, οι εξωφρενικές έσχατες απαιτήσεις της τρόικας λογικά τροφοδοτούν αυτά τα σενάρια. Καιρός για σύνεση, ρεαλισμό και διορατικότητα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Γιατί αρκεί κι ένα τυχαίο γεγονός για να σκάσει μια "βόμβα"! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου, οι διαφορές στους κόλπους της τρόικας για το μέγεθος των προβλημάτων του ελληνικού χρέους σε συνδυασμό με τις πολιτικές, δείχνουν ότι η έκθεση θα καθυστερήσει έως το Νοέμβριο. Την ίδια ώρα, η Ελλάδα θα χρηματοδοτείται με εκδόσεις εντόκων γραμματίων και οι τράπεζές της από το μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας της Τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις, αναφέρει το δημοσίευμα, «ο Μπάρακ Ομπάμα προηγείται αλλά οι ψηφοφόροι παραμένουν ευαισθητοποιημένοι σε οποιοδήποτε γεγονός θα είχε επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ. ‘Πιθανότατα η έκθεση της τρόικας θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές’, ανέφερε Γερμανός αξιωματούχος. Στην ερώτηση αν αυτό είναι αίτημα από την πλευρά των ΗΠΑ, απάντησε ότι ‘δεν θέλουν εκπλήξεις’.

«Παντελώς ανυπόστατο» χαρακτήρισε ο Σάϊμον Ο’ Κόνορ, εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο η έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_882_21/09/2012_462529

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS