Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Γ. Μαυραγάνης: Σε αναζήτηση εφικτών λύσεων για τους μικρομολογιούχους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όλοι αναγνωρίζουν την αδικία που υπέστησαν οι μικροομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες μιας ζωής στην αξιοπιστία (υποτίθεται) του κράτους. Ακόμα κι αν πρόκειται για έναν φορολογικό συμψηφισμό, η σχετική ρύθμιση πρέπει να προωθηθεί αμέσως μετά τη λήψη της δόσης ως ελάχιστη ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και ανάκτησης της εμπιστοσύνης στο σύστημα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Πολύ ευαίσθητο θέμα» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης το ζήτημα των ιδιωτών ομολογιούχων των οποίων τα εισοδήματα μειώθηκαν λόγω του PSI και τόνισε ότι πρέπει να δοθεί ουσιαστική λύση.

 «Η κυβέρνηση το μελετά από δημοσιονομικής και νομικής απόψεως για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση», δήλωσε από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου.

Όπως είπε, το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι ουσιαστικό και δεδομένο και αναζητούνται οι εφικτές λύσεις από πλευράς νομικών κανόνων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2245646

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS