Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Στο τραπέζι βελτιωμένη πρόταση για τα εργασιακά

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν το ζητούμενο είναι οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία, η Τρόικα συνεχίζει να ψελλίζει το παραμύθι της περαιτέρω ελαστικοποίησης των εργασιακών όρων, τη στιγμή που ήδη έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις για την άρση κάποιων εξόφθαλμων αγκυλώσεων. Σε δουλειά να βρισκόμαστε; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέα βελτιωμένη πρόταση για τις αλλαγές στα εργασιακά μπαίνει στο τραπέζι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς, όπως γνωστοποίησε ο Γιάννης Στουρνάρας, «μετα από ολονύκτια προσπάθεια, το πρωί η τρόικα υποχώρησε σε δύο βασικά ζητήματα στο θέμα των αποζημιώσεων και στο θέμα της προειδοποίησης». «Άρα λοιπόν η διαφορά είναι πλέον περί όνου σκιάς και ελπίζω πλέον να υπάρξει συναίνεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Νωρίτερα και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης είχε δηλώσει ότι από χθες έχουν γίνει αρκετά βελτιωτικά βήματα σε σχέση με το αρχικό σχέδιο για τα εργασιακά. «Συνεχίζεται η προσπάθεια ακόμα και σήμερα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για ακόμη θετικότερα βήματα», είπε, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου το πρωί. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2247128

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS