Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πάγκαλος: «Όλοι μαζί με τον Σαμαρά, δεν υπάρχει άλλη διέξοδος»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνεις αποτελεσματικά δεικτικός προς τον "άσπονδο" σύντροφο σου (βλέπε Βενιζέλος!); Να του υπενθυμίσεις ότι και θεσμικά τα εύσημα για κάθε θετική εξέλιξη πιστώνονται στον πρωθυπουργό! Και κλάμα μετά, ο Ευάγγελος! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ....

Αίσθηση προκαλούν εκ νέου οι θέσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από την εικόνα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ενώ χαρακτηρίζει «γελοίο» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Η μόνη διέξοδος είναι η στήριξη στην κυβέρνηση και στον Αντώνη Σαμαρά, τονίζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χαρακτηρίζει «έκπληξη» την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο πρωθυπουργός, εξηγώντας: «Και για λόγους πολιτικής προέλευσης και με βάση τι είχε προηγηθεί, πίστευα ότι θα δυσκολευθεί πολύ να διαμορφώσει ένα συναινετικό κλίμα των κομμάτων που τον στηρίζουν. Μέχρι στιγμής ωστόσο δημιουργεί ελάχιστες αφορμές για κριτική. Με βάση λοιπόν το έργο που βλέπω ως τώρα, θα έλεγα "όλοι μαζί με τον Σαμαρά, διότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος"». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=231225

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS