Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Πυρετός» στο Μαξίμου λόγω Μέρκελ και διαδηλώσεων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μάγος με τα δώρα έτσι κι αλλιώς δεν είναι η Μέρκελ. Οι πολιτικές αποφάσεις μοιάζουν με τις δεύτερες ευκαιρίες. Οφείλουν να αναγνωρίζουν τα λάθη του παρελθόντος, να αποτυπώνουν με αξιοπιστία το παρόν και να προετοιμάζουν ένα πιο αποδοτικό μέλλον. Κι αυτό αφορά και τις δυο πλευρές! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αλλεπάλληλες και σήμερα οι συσκέψεις σε Μαξίμου και εμπλεκόμενα υπουργεία για το ταξίδι «αστραπή» της Άνγκελα Μέρκελ. Καλή προετοιμασία θέλει ο Σαμαράς και όχι υπέρμετρη αισιοδοξία.  

Μπαράζ συσκέψεων με τους στενούς του συνεργάτες θα έχει και σήμερα από νωρίς το πρωί ο Πρωθυπουργός για την προετοιμασία της συνάντησης με τη γερμανίδα καγκελάριο, μέσα σε ένα περιβάλλον θετικών μηνυμάτων από το εξωτερικό, αλλά με τεταμένο το πολιτικό κλίμα στο εσωτερικό της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς ο οποίος επενδύει πολιτικά και επικοινωνιακά στην επίσκεψη Μέρκελ προσδοκά ότι θα λάβει μία θερμή δήλωση στήριξης στις προσπάθειες της κυβέρνησης με την οποία θα μπει επί της ουσίας ένα οριστικό τέλος στην σπερμολογία περί εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Στο Μαξίμου όμως δεν τρέφουν αυταπάτες. Γνωρίζουν ότι η γερμανίδα καγκελάριος της οποίας η χώρα ενδιαφέρεται για μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα θα ζητήσει να ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία των διαρθρωτικών αλλαγών χωρίς βέβαια να «ξεχάσει» την πάγια θέση του Βερολίνου για την απόλυτη τήρηση όλων των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα. Γι' αυτό και ο Πρωθυπουργός επιμένει ότι χρειάζεται «καλή προετοιμασία και όχι υπέρμετρη αισιοδοξία» για την κατά τα άλλα εξαιρετικά σημαντική επίσκεψη της κ. Μέρκελ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=178475&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS