Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αντιπαράθεση Στυλιανίδη- Καμμένου για το Αιγαίο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο εθισμός στην παραφιλολογία και την συνωμοσιολογία δεν είναι και ο πιο ασφαλής δρόμος για την εξαγωγή συμπερασμάτων πολύ δε περισσότερο για τη χάραξη στρατηγικών. Ακόμα κι αν στη διαδικασία ενός ανέξοδου brianstorming ακούστηκε από κάποιον υπάλληλο του ΔΝΤ αυτή η ηλιθιότητα, ως μέσο μείωσης λειτουργικών εξόδων του δημοσίου, αξίζει περαιτέρω ανάλυσης; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε νεότερη δήλωση για τις φερόμενες ως προτάσεις της Τρόικας για τα αραιοκατοικημένα νησιά, προέβη στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Επειδή με ενημερώνουν και με διαβεβαιώνουν πως δεν υπήρξε δήλωση ξένου υπαλλήλου, επιτρέψτε μου να επαναλάβω: Η εκλεγμένη δημοκρατικά ελληνική κυβέρνηση, είναι αυτή που προσδιορίζει με απόλυτο τρόπο την εθνική στρατηγική και δίνει τη μάχη για να κατοχυρώσει στην πράξη τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ας μην παίζουμε μ' αυτό, ας μη δημιουργούμε εντυπώσεις κι ας μείνουμε προσηλωμένοι στην εθνική προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για να βγει η Ελλάδα απ' το αδιέξοδο» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Νωρίτερα, ο κ. Στυλιανίδης, απαντώντας σε επιθέσεις εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την πρόταση που φέρεται να έχει διατυπώσει η τρόικα, σχετικά με την εκκένωση των αραιοκατοικημένων νησιών είχε αναφέρει ότι «η ανοησία ενός οιουδήποτε ξένου υπαλλήλου, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση, δεν προσδιορίζει ή εκφράζει την εθνική πολιτική στο Αιγαίο. Την πολιτική, την εκφράζει η εκλεγμένη κυβέρνηση, αξιόπιστα, μαχητικά και να είστε βέβαιοι πως, στην πράξη, αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί απ' τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_12/10/2012_465863

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS