Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: «Χωρίς τη δόση αντέχουμε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όση αποφασιστικότητα κι αν δείξουμε στις μεταρρυθμίσεις, αυτές θέλουν χρόνο για να αποδώσουν δημοσιονομικά Χρόνο που πετάξαμε τα τελευταία χρόνια περιοριζόμενοι σε οριζόντιες περικοπές. Αυτός ο απαραίτητος χρόνος απαιτεί και πολιτικές αποφάσεις από πλευράς Ευρωπαίων ειδικά αν έχουν αρχίσει να ανησυχούν από τις τάσεις ακραίας ριζοστικοποίησης της κοινωνίας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει πέραν του Νοεμβρίου εάν δεν εκταμιευθεί η επόμενη δόση», τονίζει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt». Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Σαμαράς θα προβεί σε δηλώσεις το απόγευμα, επιστρέφοντας από το Παρίσι.

Στη συνέντευξή του, ο Πρωθυπουργός, σημειώνει, επίσης πως άν η κυβέρνηση καταρρεύσει, «μας περιμένει το χάος», τονίζοντας πως η χώρα είναι μεν έτοιμη να κάνει θυσίες αλλά πρέπει να είναι σαφές πως υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ.

«Το κλειδί είναι η ρευστότητα, για αυτό είναι τόσο σημαντική η επόμενη δόση» δήλωσε ο Σαμαράς στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4757657

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS