Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Επιχείρηση... μπετόν

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όλως τυχαίως οι περισσότεροι, φερόμενοι ως δυσανασχετούντες, ορμώνται από το θέμα των ειδικών μισθολογίων. Δεν θυμάμαι βέβαια κάποιοι εξ αυτών να έχουν διατυπώσει μια συγκεκριμένη πρόταση περικοπής κρατικής σπατάλης. Η υπεράσπιση ακόμα και των πιο δίκαιων αιτημάτων οφείλει πλέον να συνοδεύεται από αντιπρόταση αλλιώς καταλήγει να είναι τυφλή, ψηφοθηρική κίνηση, χωρίς στόχευση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εντατικές προσπάθειες, προκειμένου να ξεπεραστούν οι προβληματισμοί που διατυπώνουν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ σε ό,τι αφορά τα μέτρα, άρχισαν ήδη να καταβάλλονται από στελέχη του Mεγάρου Μαξίμου και από υψηλόβαθμους κομματικούς παράγοντες.

Στην επιχείρηση αυτή, θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος, εν όψει της ψήφισης των μέτρων την ερχόμενη εβδομάδα, θέλει να διασφαλίσει ότι από το εσωτερικό του δικού του κόμματος δεν θα υπάρξουν διαρροές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την ψήφιση, θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα, όπου ο κ. Σαμαράς αναμένεται να περιγράψει με δραματικούς τόνους την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και να ζητήσει από όλους να προσπεράσουν τις όποιες ενστάσεις έχουν, δίκαιες ή μη, και να προτάξουν το εθνικό συμφέρον. Θεωρείται βέβαιον ότι ο πρωθυπουργός θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, δίνοντας χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στις ψηφοφορίες και για το πολυνομοσχέδιο και για τον προϋπολογισμό. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63729897

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS