Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Κόντρα με φόντο παρελάσεις – επέτειο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το άρθρο της "Αυγής" ή τα σημερινά ευτράπελα μετά την παρέλαση. Όταν το σκεπτικό μεγάλου μέρους του ΣΥΡΙΖΑ διέπεται από τον άκρατο διεθνισμό, τις αντιμπεριαλιστικές εμμονές και την απέχθεια για κάθε πατριωτική αναφορά, μάλλον ως απολύτως αναμενόμενα θα πρέπει να εκλαμβάνονται. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις παρελάσεις και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Το τελευταίο επεισόδιο προκλήθηκε με άρθρο στην εφημερίδα «Αυγή». Η ΝΔ σε ανακοίνωση της κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει «συμφωνεί ή όχι με όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα του κόμματος «ΑΥΓΗ», γραμμένα από στενό του συνεργάτη και χαρακτηρίζουν «μύθο» το αλβανικό έπος; Συμφωνεί ή όχι με το άρθρο που υποστηρίζει πως πολλοί Έλληνες στρατιώτες λιποτάκτησαν και δεν ήταν το φρόνημα των Ελλήνων και η θέλησή τους που οδήγησε στη μεγάλη νίκη, αλλά το ότι οι Ιταλοί ήταν ανέτοιμοι και η μορφολογία του εδάφους ευνοϊκή; Συμφωνεί ή όχι με το γνωστό στέλεχός του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Θεοδωρίδη, που απαιτεί μάλιστα να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία για να αποκατασταθούν τα «ψεύδη;»

«Ο κ. Τσίπρας ας αποδοκιμάσει, πρώτα, εμπράκτως τις ακραίες συνιστώσες του και ύστερα ας επικαλεστεί το παράδειγμα του έπους του 1940- 41, που έκανε όλον τον πλανήτη να λέει πως “οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες”» κατέληξε η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=183354&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS