Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ο Παπαθανασίου “διάδοχος” του Μεϊμαράκη

Ο Γιάννης Παπαθανασίου και όχι ο Γιάννης Μιχελάκης θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο πρώην υπουργός Οικονονικών της τελευταίας κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο στο οποίο καταλήγει ο Αντώνης Σαμαράς για τη θέση του διαδόχου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του ΙΔΚΚ, που παραμένει το κεντρικό think tank της Κεντροδεξιάς, μετά τον ουσιαστικό παροπλισμό του ΚΠΕΕ τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά τις εκλογές, το βασικό σενάριο που είχε κυκλοφορήσει έστελνε τον Γιάννη Μιχελάκη στη θέση του προέδρου του ΙΔΚΚ, μια προοπτική ωστόσο που δεν υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς ο άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της Συγγρού δεν προκρίθηκε τελικά για τη διαδοχή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ΠΗΓΗ: STATESMEN.GR
http://www.statesmen.gr/82579/politiki/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%8A%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA_13-10-2012.html

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS