Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - «Επενδύστε στην ελληνική αγορά των αποκρατικοποιήσεων και δεν θα χάσετε»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Ελλάδα αποκτά συνεχώς νέα μεταρρυθμιστικά κι ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που δεν διέθετε στο παρελθόν. Είναι γεγονός ότι όσοι κάνουν έγκαιρα επενδυτικές τοποθετήσεις, αποκτούν στρατηγικό πλεονέκτημα σε μια αγορά με σημαντική γεωστρατηγική θέση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Επενδύστε στην Ελλάδα και δεν θα χάσετε!» Η εν λόγω εξαπλουστευμένη φράση θα μπορούσε να συνοψίσει σε μία πρόταση το μήνυμα του διεθνούς επενδυτικού φόρουμ με θέμα την ελληνική οικονομία, το οποίο διοργανώθηκε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη.

Για να εμπεδωθεί άλλωστε το μήνυμα από τους περίπου 900 αμερικανούς επενδυτές και επιχειρηματίες που συμμετείχαν, όφειλε να... επαναληφθεί διά στόματος πολιτικών, στελεχών και επιχειρηματιών, ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μίλησε στο συνέδριο μέσω βίντεο.

Μέσω βίντεο απευθύνθηκε στους ξένους επενδυτές και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης (Task Force) της ΕΕ για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής οικονομίας και των ευκαιριών που προσφέρει σε αυτή τη χρονική συγκυρία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ασημάκης Παπαγεωργίου ήταν εκεί και παρουσίασαν τα οφέλη των επενδύσεων στη χώρα μας σε στρατηγικούς τομείς όπως η ενέργεια και η εξόρυξη φυσικών πόρων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=486323

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS