Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: «Ώρα για σκληρή δουλειά»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σκληρή και κυρίως μεθοδική, στοχευμένη και αποτελεσματική. Μόνο έτσι κερδίζεται η μάχη της ανάκαμψης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός ενημερώσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αποφάσεις του Eurogroup. Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι ώρα για σκληρή δουλειά· να μπει η μηχανή μπροστά για ανάπτυξη, για να δικαιώσουμε τις θυσίες των πολιτών».

«Ήρθα να σας ενημερώσω για την πολύ καλή απόφαση του Eurogroup» είπε ο κ. Σαμαράς, κατά την είσοδό του στο γραφείο του κ. Παπούλια. «Τώρα είναι στο χέρι μας να βγούμε ενωμένοι από την κρίση και ενωμένοι θα το πετύχουμε. Πρώτα η ανεργία, πρώτα η ανάπτυξη, με σύμμαχό μας γι΄ αυτό τη ρευστότητα», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι έτσι θα έχουμε ανάπτυξη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και θα αλλάξουμε την ψυχολογία. Και κατέληξε: «Μπορούμε να το καταφέρουμε και θα το καταφέρουμε ενωμένοι». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4771536

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS