Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Είμαστε μπετόν αρμέ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν κατορθώνεις να είσαι μεταρρυθμιστικά συνεπής και να οργανώνεις ήδη τις κινήσεις για την ανάκαμψη της οικονομίας, αναγκάζεις τους μονίμως αναποφάσιστους και πίσω από τις εξελίξεις Ευρωπαίους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της αδυναμίας τους. Ώρα για μια νέα αυτοεπίγνωση, παντού! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κάτω από πλήρη μυστικότητα κινείται ο Πρωθυπουργός ενόψει της κρίσιμης σύσκεψης του Eurogroup την Δευτέρα. «Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την χώρα» είπε συνομιλητής του Πρωθυπουργού στο Real.gr. Γι αυτό τον λόγο στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την Σύνοδο Κορυφής δεν αποκάλυψε σχεδόν τίποτα για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε.

Αυτό ουσιαστικά ζήτησε ο Α. Σαμαράς και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους με τους οποίους επικοινώνησε προκειμένου να τους ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις αλλά και για τα αποτελέσματα των τηλεφωνικών επαφών που είχε. Τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Φώτης Κουβέλης με δηλώσεις τους είναι στην ίδια γραμμή με τον Πρωθυπουργό δείχνοντας την στήριξη τους στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε να υπάρξει τις επόμενες ημέρες νέα σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων προκειμένου – στην περίπτωση που εγκριθεί η δόση - να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης που είναι ουσιαστικά η εφαρμογή των νόμων αλλά και η έγκριση του φορολογικού νομοσχεδίου το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί άμεσα στην βουλή. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=190245&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS