Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Άφησαν τον προϋπολογισμό για το ντέρμπι!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η αναβάθμιση του ρόλου του βουλευτή στην πράξη! Ξηροκάρπιον, αλκοόλ και χαλαρή... αθλητική διάθεση! Η επανάσταση μπορεί ν' αρχίσει κι από Δευτέρα! Τα δε προβλήματα θα τα λύσουν όσοι θέλουν να λερώνουν τα χέρια τους με κάτι παραπάνω από αλατισμένο φιστίκι! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται για τελευταία μέρα ο Προϋπολογισμός και ενώ αναμένονταν οι ομιλίες του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη αίθουσα ήταν λίγοι οι βουλευτές που άκουγαν τους ομιλητές σε αντίθεση με το εντευκτήριο της Βουλής που ήταν ασφυκτικά γεμάτο.

Γιατί; Γιατί είχε τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και η πλειοψηφία των βουλευτών επέλεξε να δει τον αγώνα παρά να παρακολουθεί τη συζήτηση επί του Προϋπολογισμού του 2013.

Τα γκαρσόν στο εντευκτήριο δεν προλάβαιναν να δίνουν ουίσκι με ξηρούς καρπούς, την ώρα που στην Ολομέλεια συζητούσαν τον Προϋπολογισμό. 

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι την ίδια εικόνα παρουσίασε η βουλή και πέρυσι κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και μάλιστα τότε είχαν δημοσιευθεί και φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο...

ΠΗΓΗ: BRIEFINGNEWS.GR
http://www.briefingnews.gr/kafe/item/37494

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS