Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Δυναμώνει η θύελλα για την λίστα Λαγκάρντ, γράφουν οι FT

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, το έφαγε κι η... λίστα! Η αναδιάταξη του σκηνικού είναι επί θύρας. Ο Ευρωπαϊκός αστικός πόλος έχει γνήσιο εκφραστή και δεν χρειάζεται τις επαμφοτερίζουσες, θνησιγενείς αναζητήσεις της σοσιαλδημοκρατικής "διανόησης". Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Βουλή της Ελλάδας καλείται να ερευνήσει γιατί δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών δεν καταδίωξαν περίπου 2.000 ύποπτους για φοροδιαφυγή τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στην αποκαλούμενη λίστα Λαγκάρντ, γράφουν σήμερα οι Financial Times σε ένα άρθρο που είναι κεντρικό στην ιστοσελίδα τους.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο διάδοχός του Ευάγγελος Βενιζέλος -οι οποίοι κατείχαν το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι τις αρχές του 2012- ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια, αν το κοινοβούλιο τους παραπέμψει σε δίκη, σύμφωνα με νομικούς τους οποίους επικαλούνται οι Financial Times. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=233780

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS