Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Welt: Διαγραφή ελληνικού χρέους μέχρι το 2015

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί όχι τώρα; Γιατί για μια χώρα με διαχρονική αντίσταση σε κάθε μεταρρύθμιση που αυτοχαρακτηρίστηκε ως πλήρως διεφθαρμένη και Τιτανικός, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένη η συνέχιση των διαρθρωτικών αλλαγών αν υπάρξει τώρα μια τέτοια παρέμβαση για το χρέος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Εκπρόσωποι της ευρωζώνης συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, τη μερική εκκαθάριση του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης γερμανικής εφημερίδας, Welt am Sonntag.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας, η οποία επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει, κατά τη διάρκεια κλειστής συνεδρίασης τη Δευτέρα στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, οι διεθνείς πιστωτές της Αθήνας (η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ) συζήτησαν το ενδεχόμενο της παραίτησής τους από τις οικονομικές απαιτήσεις τους το 2015.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Welt, η προοπτική της μερικής διαγραφής του ελληνικού χρέους προτάθηκε, ώστε να ενθαρρυνθεί η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, σε αντάλλαγμα για το δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=238834

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS