Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: «Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο κύκλος των κυβερνητικών δράσεων, σε σχέση με τη διαχείριση της προαποφασιμένης συμφωνίας του Φεβρουαρίου, λήγει με ανάκτηση της αξιοπιστίας και εκταμίευση άνω των 52 δισ. Ο επόμενος κύκλος αφορά την εσωτερική ανάκτηση της "κοινωνικής" αξιοπιστίας και την αναστροφή της αρνητικής επενδυτικής ψυχολογίας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες» δήλωσε, από τις Βρυξέλλες, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το «πράσινο φως» του Εurogroup για την εκταμίευση της δόσης και πρόσθεσε ότι «η αλληλεγγύη είναι ζωντανή». «Όπως αποδεικνύεται, δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ» είπε ο Πρωθυπουργός, ενώ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε ότι «είναι μια καλή μέρα για την Ελλάδα, αλλά χρειάζεται να συνεχιστεί η προσπάθεια». 

Πήγαμε καλύτερα από ότι περιμέναμε δήλωσε κυβερνητική πηγή, διευκρινίζοντας ότι μέχρι τον Μάρτιο αναμένεται να έχουν εκταμιευτεί 52,5 δισεκ ευρώ, με τα 49,1 δισεκ. να προέρχονται από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και τα άλλα 3,5 δισεκ. από το ΔΝΤ.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4775306

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS